singapore: the smallest big galery
home » forum » General » Pictures are not displayed

You are not logged in.

#1 2009-12-27 20:52:01

agueviv
Member

Pictures are not displayed

Hi, I'm working w/ singapore 0.10.1. New picture folders are chmod 755 and the pics are 644. The fact is while I have galeries working fine with these permisions, new galeries and new pics uploaded via zip with the same permissions are not working, pics are not displayed, even chmoded pics to 755 and 777 and are not displayed, any idea?

Thanx in advance...

Offline

 

#2 2009-12-28 23:18:50

DC
Administrator

Re: Pictures are not displayed

You mention zip do not use that method it does not work on many servers correctly if you ftp them up it should work fine.

DC


To code or not to code that is the question?

Did my response help you out? Consider donating by buying me a slice, Whats this? Read More!
http://www.clickcraft.net/slice.php

Offline

 

#3 2009-12-29 13:50:54

agueviv
Member

Re: Pictures are not displayed

Thank you DC. I used to upload via FTP, but now I have the problem I described in my first post.

But, weird, I can upload ZIP via Singapore uploader. I use WinRAR and save the file as ZIP, my host is MidPhase.

What I like to solve is the uploading via FTP, Singapore recognizes the folders/albums but doesnīt display pictures, eventhoug the pics have the same attributes than uploaded pics via Singapore.

Thanks

Offline

 

#4 2009-12-29 15:18:10

DC
Administrator

Re: Pictures are not displayed

You say you used to, Did you switch hosts or servers?
It should not just stop working for no reason unless somthing has changed on the server.

Did you re-index after the FTP up ...

DC


To code or not to code that is the question?

Did my response help you out? Consider donating by buying me a slice, Whats this? Read More!
http://www.clickcraft.net/slice.php

Offline

 

#5 2009-12-29 17:36:30

agueviv
Member

Re: Pictures are not displayed

Hi DC. Well, I reindexed galleries and it worked. Before I didnīt need to reindex galleries using FTP.

Iīm glad because Singapore is a great gallery and I havenīt found any other I like.

Thanx!

Offline

 

#6 2009-12-29 17:51:23

DC
Administrator

Re: Pictures are not displayed

You will normally need to do a re-index after adding new images to the sys, glad that worked for you.

DC


To code or not to code that is the question?

Did my response help you out? Consider donating by buying me a slice, Whats this? Read More!
http://www.clickcraft.net/slice.php

Offline

 

#7 2009-12-29 18:25:15

agueviv
Member

Re: Pictures are not displayed

Roger that!

Since the ZIP uploading using SGAL uploader seems to be an issue and its working for me, if you want more details just let me know.

Offline

 

#8 2009-12-29 18:29:03

DC
Administrator

Re: Pictures are not displayed

Thanks but because the issue with zip upl is totally server dependent it's dificult to go by any one persons success, but glad its all working for you now.

here's some info on that if you would like to add to that thread ...
http://www.sgal.org/forum/viewtopic.php?id=2986

DC


To code or not to code that is the question?

Did my response help you out? Consider donating by buying me a slice, Whats this? Read More!
http://www.clickcraft.net/slice.php

Offline

 

#9 2010-12-14 06:46:37

Blair
Member

Re: Pictures are not displayed

I am a web Developer and hese information helps me a lot ......Nice thinking guys .I appreciate your work.
Thanks

Offline